keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Sarin samat materiaalit, kuva + teksti, 6,7 ja 8/4


Kuudennet materiaalit ringissä lähetti Outi. Materiaalit olivat aivan ihanat, enkä alkuun meinannut raaskia käyttää niistä mitään korttiin. Tuo leimakuva (joka muuten lipsahti kortissa liian reunaan) on aivan yli suloinen.  Kiitos Outi!


Seitsemännet materiaalit laitoin minä postiin ja näissä olikin hiukan oma lehmä ojassa. Pitäisi nimittäin koittaa saada joulukorttirumba käynnistymään. 


Tuohon nappi/naru yksityiskohtaan olen erityisen tyytyväinen. Katsokaapas muuten miten ihanasti Nora on värittänyt jouluisen Gorjuksen.


Viimeiset, kahdeksannet materiaalit lähetti Sari itse. Materiaalit olivat aivan ihanat ja niin sopivat tällaiselle kofeinistille. Eihän äitä olisi millään malttanut korttiin käyttää. Mutta lopulta keksin ajatuksen ja tein matskuista kaksi lähes identtistä korttia ja kiikutin heti miten ystävilleni syyspiristeeksi.


Tämä oli kyllä aivan ihana rinki. Ja materiaalit olivat kaikki mukavan erilaisia ja haastavia, vaikka rinkiä mentiinkin kaksi kierrosta. Kiitos teille!

1 kommentti:

  1. Kaikista näistä tuli tosi kivoja! Suosikkini on ehkä tuo Outin matskuista tekemäsi kortti, sinisen sävyt ovat siinä niin kauniita ja tuo takimmainen taiteltu paperi näyttää tosi hyvältä. Kiva rinki oli, hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.