torstai 6. joulukuuta 2012

viidennet ja kuudennet

Niinhän siinä kävi, että kun eilen hain Anulta uuden lelun, en sitten malttanut/ehtinyt blogiin luukkuja laittamaan. Mutta tässä nyt siis tulevat eiliset ja ja tämän päiväiset.


Viidennen luukun, tuon punaisen kuoren blogikalenteriini laittoin Pikku-Peikko. Ja tuo pöllö kk-luukun päältä päätynee johonkin askarteluuni (haittaakse?).


KK-kalenterissa oli vuorossa korttiluukku ja näihin kyllä sain jo ajatuksen, mutta täytynee odottaa, että tämä flunssa oikeasti heltiää ennen kuin alkaa tuolla askartelukaaoksessa näitä kortteja tekemään.


Pikku-Peikon luukusta paljastui pikku rasiallinen kukkia ja kuusi ihanaa paksua huopakoristetta. Kiitos!


Tänään sitten blogikalenterissa oli vuorossa tuo iso luukku, joka ei mahtunut koriin. Sen minulle toimitti parhauskaverini Remunen.


Ensin kuitenkin KK-kalenterin luukusta tullut nauhapaketti. Ihania!


Ja sitten jättiluukusta löytyi tuollainen tyyny, jonka sisään saa laitettua jalat lämpimään (tosin en tiedä osaanko tällaista käyttää, minä kun en liiemmin viihdy paikallani) ja bonukseksi luukku joulukuun 25. päivälle. Kiitos Riikka!

Nyt on aika ottaa puikot käteen ja jatkaa joulumuorinhommia. Päivät ennen aattoa vähenevät ja muutamat lahjat ovat vielä pahasti kesken.

RAUHALLISTA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ TEILLE!

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.