sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Terkkuja Askartelupirtiltä

Mukava ja innostava viikonloppu Askartelupirtissä Tanpereella Hotelli Pinjassa on takana ja esittelen teille viikonlopun tuotoksia. Näiden kuvien myötä voin todeta askarteluvuoden 2013 käynnistyneen. Tänä vuonna teen oman näköisiäni kortteja, kokeilen uusia juttuja ja lupaan ehkä hiukan vähän pikkuisen skräpätäkkin.


Ensimmäisessä kuvassa pikkuinen pala ihka ensimmäisestä skräppäyksestäni. Osallistuin Pirtin lauantaina Emmon järjestämälle alkeiskurssille. Esittelen tämän ensimmäisen leiskani (vai mikä se oli) hiukan paremmin ihan omassa postauksessa. 


Kurssin lisäksi lauantaipäivä kului höpötellessä ja toisten hommia katsellessa. Yhden kortin sain siinä sivussa tehtyä. Tuon kenkäleimasimen ostin loppuvuodesta eräältä askartelukirppikseltä. 


Puuhikselta lainasin korttiin ihanaa kengänjälki-leimasinta. 


Sunnuntai oli minulle tuotteliaampi päivä. Alkuun lainasin Puuhikselta tätä aivan ihanaa Kissa-leimasinta ja niinhän siinä kävi, että rakastuin tähän suloiseen mirriin niin paljon, että oli aivan pakko käydä kaivelemassa Paperilohikäärmeen myyntipöytää ja ostaa mirri myös itselle.


Samalla kissakuvalla syntyi muitakin kortteja. Tähän sain Päpsyltä tuota mustaa tekstiteippiä. Tähän korttiin Päpsy myös valitsi taustapaperin. 


Tämän kortin Pöllö on myös Puuhikselta lainattu.


Gorjuss-kortti sai alkunsa tuosta Anun putiikista ostetusta sienipaperista.


Lammaskorttiin hain täsmäostona Bellesiltä tuon viikonpäiväteipin.


Loppuun vielä yksi mirrikortti, tai sen alku. Tätä täytyy vielä vähän jatkaa.

Jotakin tuikitarpeellista tuli hankittua myös Heinikan laatikoista, mm. haaraniittejä (niitähän ei voi olla liikaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.