tiistai 1. tammikuuta 2013

Tervetuloa vuosi 2013


Viimevuoden viimeinen askartelutuotos, tämän vuoden ensimmäisessä postauksessa. Ja tällä osallistun ensimmäistä kertaa tänä vuonna Magnoliahaasteeseen, jossa piti joko tehdä tai tuunata kalenteri tai muistikirja. Minulla on jo vuosia ollut tapana tuunata oma töistä saatu kalenterini, jotta erottaisin sen paremmin työkokouksissa. Tämä vuosi 2013 mennään nyt tällä mankkuneidin näyttämällä tavalla. 


Meillä vuosi vaihtui hyvin rauhallisesti, mielessäni tein muutaman lupauksen tulevalle vuodelle, en toki mitään viime vuoden kaltaista itseni kidutusta (viime vuonnahan olin uudenvuodenlupauksen vuoksi 7 kuukautta herkkulakossa), mutta hiukan samoilla linjoilla mennään (ja loppu vuodesta toivottavasti timmimmillä linjoilla). 

Uusi vuosi tuskin tulee tuomaan blogiin mitään muutoksia, näillä mennään ja mitään ressiä bloggaamisesta ei edelleenkään oteta. Toivottavasti jaksat pysyä lukijanani ja silloin tällöin kommentoida jotakin.

Ps. Pienen uudenvuodenlupauksen teen teillekin, muutaman arvonnan olen jo suunnitellut pitäväni tänä vuonna, mutta ne vaativat hiukan valmisteluja palkinnothan aina ovat pääosin itsetekemiäni ;)

8 kommenttia:

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.