keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Viime joulun viimeinen joululahja


Tämä kolmas tekemäni Revontuli-huivi on viime joulun viimeinen lahja. Ihan en jouluksi ehtinyt kaikkia lupaamiani neuletöitä tehdä, niinpä tämä isosiskolle menevä huivi sai ihan vapaasti jäädä odottelemaan parempaa aikaa. Lankana huivissa on Novitan Polku värinään Porkkana. Tämä on kyllä omista revontulistani parhaiten onnistunut ja isännän mielestä parhaan värinen. Kokoa tälle huiville tuli n. 200x90cm, puikkoina oli metrin mittaiset vitosen kokoiset pyöröt.


Tämä on nyt viides tänä vuonna valmistunut neuletyö. Tavoitteeni tälle vuodelle on 50 valmista työtä. Niin että voin vuoden lopussa todeta tehneeni lähes joka viikko yhden työn. Alku on hyvä, saa nähä kuin käy.

8 kommenttia:

 1. Ihana huivi. Rakastan tätä revontulimallia.

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska huomata, että joku muukin on Polku-lankaan tarttunut ja kutenut siitä Revontulen! Itse valitsin vain värikseni paprikan (ja puikoiksi neloset!) :) Hieno tämäkin!

  VastaaPoista
 3. Siinähän sitä onkin tavotetta kerrakseen :) Toki riippu paljon töiden koosta ja käytettävissä olevasta ajasta, itselleni tuollainen tavoite olisi varmaan aika utopistinen :D

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtava huivi! Ihana malli :)

  Kiitos blogivierailusta. Samanmoinen nimi tulee, ylläriylläri, lempinimestä jonka sain jo lapsena. Telliksi on kutsuttu kotona tooosi pitkään, koska ärrävikaisena kutsuin itseäni Telhiksi ja siitä muodostui Telli. Tellimaria on pulpahtanut muutamien ystävien suusta vasta parisen vuotta sitten.
  Kyllä meidät onneksi täällä bittiavaruudessa erottaa ;) Tulen varmasti blogiisi vierailemaan toistekin!

  VastaaPoista
 5. hieno ja komeat värit. itse yllätyin, miten helppo revontulihuivi oli alun sähellyksen jälkeen! Ehkäpä vielä joskus teen toisenkin

  VastaaPoista
 6. Aivan ihku huivi 😊 Paljon meni lankaa huiviin?

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.