keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Joulukalenteri 2013


Aiemmat kalenterini ovat olleet niin mahtavia, että haluan tänäkin vuonna availla ihania luukkuja joulukuisina aamuina. Auttaisitteko tänäkin vuonna minua nauttimaan joulun odotuksesta?


Homma siis toimii siten, että kommentilla varaat itsellesi luukun (tai muutaman) ja laitat sähköpostia osoitteeseen tellihani @ hotmail . com (huom. poista välit). Sen jälkeen saat minulta osoitteen, johon voit postittaa "luukut" 28.11.2012 mennessä. Merkitsethän luukkusi kyseisen päivän numerolla, jotta tiedän milloin sen saa aukaista. Kerrothan, jos sinulla tai lapsellasi on tällainen kalenteri, jotta voin tulla varaamaan luukun taikka kaksi.


Luukuista toivoisin löytäväni jotain korttiaskarteluun sopivaa (olen kovasti tykästynyt "samat materiaalit" rinkeihin, joten olisi kiva myös saada ns. jouluhaaste ja löytää jostakin luukusta materiaalit yhteen korttiin) tai sitten jotakin jouluista pientä koristetta. Olen myös aika innokas neuloja ja virkkuukoukun heiluttelija, joten sen suuntaisetkin yllätykset olisivat miellyttäviä. Itsetehty on aina ihanaa ja antajansa näköistä, mutta minulle kelpaa myös kierrätetty (eli voit ihan hyvin kaivella omia joulukoristevarastojasi ja ottaa jonkun luukun sisällön sieltä). Herkkuja en niinkään haluaisi, tosin jonain aamuna olisi mukava saada vaikka rusinoita tai manteleita glögin (josta pidän kovasti) sekaan. Tykkään kovasti mm. muumeista ja sukista (jalan koko 38). Muista luukkua miettiessäsi, että tärkeintä on antamisen ilo, ei niinkään "lahjan" arvo ja että nämä luetellut ovat vain esimerkkejä.


Katso alta vapaat luukut ja varatuista saattaa löytyä linkkejä muiden kalentereihin.

1. Weba
2. Remunen
3. Minja
5. Teea.K
6. Sanna
7. Ronja
8. Kikka
10. Jouluemo
11. Jouluemo
12. Miukula
13. Sanna
14. Remunen
16. Minja
17. Jouluemo
18. Kikka
19. Jouluemo
20. Ronja
21. Teea.K
22. Miukula
23. Remunen
24. Sanna10 kommenttia:

 1. Laitoin jo viestiä s-postilla ja varasin luukut 5,9,15 ja 21.

  VastaaPoista
 2. Heips =) Minä voisin varata sinulta yhden luukun, vaikkapa numeron 1. Minulta löytyy oma kalenteri myöskin.

  VastaaPoista
 3. Hmmm, mä voisin ottaa luukut 23, 14, 1 Jos ovat vapaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle kakkosen, kun ykkönen oli jo menny ;)

   Poista
 4. Minä voisin ottaa 12 ja 22. Tervetuloa minun kalenteriin (jos haluaa) joka "avautuu" 15.9.

  VastaaPoista
 5. moikka Me sisarukset otettaisiin seuraavasti luukkuja Minja: 3 ja 16 Serkä isosiskoni ronja: 7 ja 20 ja meill-meillä on myös iomat kalenterit

  VastaaPoista
 6. Varaan loput luukut eli 4. 10. 11. 17. ja 19. Minullakin on blogiin tulossa kalenteri itselleni ja lapsilleni.

  VastaaPoista
 7. muistathan postittaa minjan ja ronjan joulukalenteriluukut ennen joulukuuta.

  VastaaPoista
 8. http://joulukalenteri2014.vuodatus.net/ tässä tän vuoden kalenterini perheelleni onko sinulla tekeille tälle vuodelle

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.