sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Terveisiä Malmösta


Vietimme viikko sitten viikonlopun Malmössa dartsharrastuksen parissa. Miesotus oli ihanana ihmisenä varanut lennot meille siten, että perjantaina meillä oli ruhtinaallisesti aikaa tutustua kaupunkiin ja viettää yhteistä "lomapäivää". Minä tietysti turisteilin ja kuljin canoni kaulassa ympäriinsä.


Osuimme kivasti viimeiselle Malmöfestivaali päivälle ja tämän kuvan nappasin omaan ideavarastooni. Jaan sen nyt kuitenkin teidänkin kannassanne, josko jollakulla on tarvetta.


Kaupunki oli huomattavan siisti. Ei oikeastaan roskia missään.


Vanhan kaupungin torit olivat aivan ihania. 


Ilma oli ihana. Oikein lämmin ja kesäinen.Tämä kaupungissa mutkitteleva "kanava" kyllä haiskahti hieman pahalle. (noin niinkus lievästi sanottuna).


Kisahotellin (jossa siis myös majoituimme) aularavintolasta pongasin aika hauskan pöytävalaisimen. Ei kyllä meille sopisi, mutta saisiko joku teistä lukijoista tästä idean näperryksiinsä?


Lauantai vierähti kisatouhuissa ja sunnuntaina lähdin sitten yksinäni (mies vielä heitteli tikkaa) kiertelemään kaupunkia. Tavoitteeni oli löytää Panduro Hobbyn myymälä ja onnekseni löysinkin. Olisin voinut tuhlata vaikka ja kuinka paljon liikkeeseen (matkalaukut ja lompakko olivat kuitenkin erimieltä).


Mutta tällaisen saaliin keräilin hyllyistä kotiin tuomiseksi.

Kävelykadusta nautiskellen istahdin hetkeksi kahvilan terassille. Olisipa aina aikaa ja mahdollisuus tällaiseen.
Lopuksi vielä matkan huipennus.
Tämän löysin Kööpenhaminan lentokentän kahvilan Latte-mukin kannen alta.


1 kommentti:

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.