lauantai 1. lokakuuta 2016

Terveisiä metsästä


Joskus, kun tuntuu ettei mikään mene niinkuin olisi toivonut tai ettei mikään asia etene mihinkään suuntaan on ihan pakko päästä tuulettamaan ajatuksia metsään. 


Itselläni on viimeisen parin viikon aikana ollut niin p**kat fiilikset, että tänään oli aivan pakko tuulettaa. Isoveljen (niin minulla ei oikeasti ole veljeä, mutta hyvä ystäväni on minulle niin läheinen, että kutsun häntä isoveljeksi) kanssa valittiin retkikohteeksi Isojärven kansallispuisto. 


Valinta osui kyllä aivan nappiin, maasto Isojärvellä on melko haastavaa ja paikoitellen aika raskaskulkuista (paljon mäkiä ja kivikkoisia polkuja, joilla on paljon (siis todella paljon) juuria), joten samalla, kun lihakset joutuivat oikeasti tekemään työtä sai aivot tarvitsemaansa happea ja mieli parani todella paljon.


Parasta retkillä on tietysti eväät, jotka itselleni allergioideni vuoksi eivät yleensä ole niin yksinkertaisia valintoja. Tälle retkelle kuitenkin oli helppo napata eväät mukaan, kun edellis sunnuntaina leivoin gluteenittomia suolaisia muffineja ja kaveriksi hurautin ihanan kaura-mustikka smoothien. Ihanan ravitsevaa ja samalla terveellistä.


Tällä retkellä ehdin myös nauttia hetken kiireettömyydestä ja makoilla kalliolla pilviä katsellen.

***

Ihana, voimauttava ja rentouttava vapaapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.